×
GadgetsTophistorie

Fartkontrol.nu lukker ved udgangen af januar

Den populære trafik-app, fartkontrol.nu, lukkes. Det sker da den ikke er i stand til at møde tekniske krav fra Google Maps.

App’en fartkontrol.nu har med 300.000 aktive brugere, været en af de mest populære apps i sin kategori på både iOS og Android. Men nu drejes nøglen altså om på tjenesten, der har kunne advare brugerne om fartkontroller, uheld og kødannelser.

Det sker med begrundelsen, at Google Maps har ændret en række tekniske krav, som man ikke er i stand til at efterleve. Fartkontrol.nu ejes af Saphe, som derfor henviser kunder til at benytte Saphe Link-app’en fremadrettet.

“Det er med stor ærgrelse, at vi desværre ikke har mulighed for at drive appen videre på grund af tekniske udfordringer og nye krav fra Google Maps, vi ikke er i stand til at imødekomme. Dette betyder, at Google Maps ikke længere kan understøtte appen og har derfor varslet en stopper for dens virke, selvom dette ikke har været vores ønske. Det forventes at ske i udgangen af januar,” oplyser Saphe på sin hjemmeside.

Fartkontrol.nu har eksisteret siden 2012. Her har brugerne i fællesskab kunne melde ind, når der spottes fartfælder, uheld og køer på de danske veje. På den måde har billister kunne adviseres, når de nærmede sig det pågældende sted.

Den service må de hundredtusinder af brugere nu finde andetsteds, når fartkontrol.nu lukkes fra i dag.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.