fbpx

 

 

 

 

Streaming

Filmskurke må ikke bruge iPhones, siger Star Wars-instruktør

Den sikreste måde at se, om nogen er en skurk? Bruger vedkommende en iPhone er han en ’good guy’. Skurke må nemlig ikke bruge iPhones.

Her er en oplysning, der har potentiale til at ødelægge enhver hvem-gjorde-det-film: Det er Apples politik at skurkene i film og serier ikke må bruge iPhones. Det er kun de gode, der må flashe Apples telefoner. Det hævder Star Wars-instruktøren Rian Johnson (The Last Jedi).

I et interview med Vanity Fair siger instruktøren, at Apple er temmelig drakoniske når det kommer til at vise deres enheder i film. Han fortæller at Apple ikke har noget imod, at man viser deres produkter i film. Men skurkene må altså ikke have iPhones. Eller med andre ord: iPhones er for heltene, mens skurkene bruger Android.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Dette er meget vigtigt, hvis du nogen sinde ser en mysterie-film. Hver eneste filmskaber, der har en skurk i deres film, ønsker at myrde mig lige nu, siger Jonhson til mediet.

Apple er kendt for at være hysteriske krakilske når det kommer til deres produkter. Firmaet skriver blandt andet i sine retningslinjer, at produkterne kun må ”vises kun i det bedste lys, og i en kontekst, der reflekterer positivt på Apple-produkterne og på Apple”. 

I lang tid var der en teori på nettet, at heltene i serien 24 Timer kun brugte Mac-computere, men alle skurkene brugte pc’ere. Den teori viste sig at holde vand.

Back to top button