×
Fremtidens HjemTophistorie

Flic genvejsknap understøtter nu Apple HomeKit

Den smarte og programmerbare svenske genvejsknap Flic 2 har langt om længe fået understøttelse for Apples HomeKit-standard.

Den svenske genvejsknap Flic 2 er lige blevet betydeligt smartere. Nu understøtter knappen nemlig også Apple HomeKit og det betyder, at den nu kan programmeres til at betjene mere end 450 forskellige produkter til det intelligente hjem.

Netop integration af HomeKit har stået højt på brugernes ønskeseddel, så funktionen kommer nærmest som en tidlig julegave. Det har dog også kostet blod, sved og tårer for de svenske bagmænd.

– Da Flic er en af meget få enheder, der trigger andre Smart Home produkter og ikke i sig selv har en funktion, var det en udfordring at integrere Apple HomeKit. Det har været en lang proces, men takket være en tæt dialog og samarbejde med Apple lykkedes det os at gennemføre dette sammen, hvilket vi er meget stolte af, siger Oskar Öberg, CTO hos Shortcut Labs, der står bag Flic.

For at bruge Flic med HomeKit skal du bruge enten et Apple TV, en HomePod eller en iPad, der er indstillet som Home Hub. Endvidere skal du bruge en Flic Hub LR og, naturligvis, selve knappen. Apple HomeKit-funktionen tilføjes med en softwareopdatering til alle Flic Hub LR’er, der allerede er på markedet.

 Flic 2

Den vejledende pris på Flic 2 Smart Button Starter Kit, som består af en Flic Hub LR og fire Flic 2 Smart Buttons er på 1.199 kroner. En Flic 2 dobbeltpakke bestående af to Smart Buttons forhandles til en pris på 399 kroner, oplyses det.

Flic var den første genvejsknap på markedet og komme allerede i butikkerne tilbage i 2016. Sidste år blev en revideret udgave, Flic 2, sendt på markedet. HomeKit-integration kommer som kaldet, da Flic 2 forventes at få hård konkurrence fra Ikeas kommende Trådfri Genvejsskontakt, der bliver solgt for bare 79 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.