×
Gadgets

Her er knappen til dit liv!

Hvor mange gange i løbet af en dag har du fat i din telefon for at gøre et eller andet, du gør igen og igen? Som at slukke eller tænde lyset, sætte din alarm på snooze eller slå den fra, ringe efter en taxa, sætte navigationen til at finde hjem og så videre og så videre. Måske har nogle svenskere nu fået ideen til, hvordan du slipper for at hive telefonen op ad lommen hver eneste gang, du blot skal gøre en af disse småting; produktet hedder flic – og det er en knap. En knap, der kan programmeres til at gøre stort set alt.

Nu behøver du aldrig bede folk ringe til din telefon igen

Du kender det helt sikkert – du har placeret din telefon et sted, hvor du ikke lige kan finde den, og bliver nødt til at bede en ven eller kollega om at ringe til den, så du kan finde den. Men du kunne jo i stedet programmere Flic til at få telefonen til at ringe, når du trykker på knappen? En stor, gul knap på væggen KAN du vel finde, ikke sandt? Og du kan endda sætte indstillingerne sådan, at telefonen ringer selv om den ellers var sat til lydløs. (For du har garanteret prøvet at tysse på hele kontoret mens du løb rundt og ledte efter en telefon, der ligger og brummer i en jakkelomme et sted… Det har vi i hvert fald.)

Også til sikkerhed

En anden ting den lille knap kan bruges til er en såkaldt “silent alarm”. Hvis du har programmeret den til det, kan den automatisk sende en besked med dine GPS koordinater til en ven eller et familiemedlems telefon – og når de modtager beskeden ved de også, at de straks skal smutte ud til det sted på kortet, hvor du befinder dig.

Mulighederne med den lille knap er stort set uendelige. Den kan købes direkte hos det lille startup der har produceret den, og koster ca. 680 kr. for fire knapper inkl. forsendelse. Vi har naturligvis allerede bedt om Flics til test!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.