×
Streaming

Første trailer fra Neill Blomkamps hemmelighedsfulde projekt

Sydafrikanske Neill Blomkamp, der slog igennem med den fænomenale ’District 9’ og så havde mindre held med Elysium og Chappie, har slået sit navn fast som en interessant og visionær science fiction-instruktør. Selv når hans film ikke var så gode, så var de fulde af gode ideer og flotte effekter.

Filmsalg via den digitale Steam-platform

Igennem det seneste år har Blomkamp via Twitter snakket med sine fans om muligheden for at sælge film via spildistributionsplatformen Steam, men præcis hvilken film, han gik og puslede med har været en hemmelighed.

Actionmættede science fiction-kortfilm

Men nu har Oats Studios løftet lidt af sløret med en imponerende trailer for hvad der ser ud til at blive en serie af actionmættede kortfilm. Alle ser de ud til at være science fiction i en eller anden form. Der er invasion fra rummet, mystiske begivenheder under Vietnamkrigen og ikke mindst massevis af flotte monstereffekter.

Den kun et minut lange men stadig imponerende trailer kommer kort tid efter Bloomkamp frigav en 15 sekunders teaser af en soldat, der skyder noget ned (se den i bunden af artiklen).

Neill Blomkamp stadig hemmelighedsfuld

Hvor mange eller hvor lange filmene bliver, siger traileren ikke noget om – kun at de tilsyneladende alle er af Neill Blomkamp. Vi ved heller ikke, hvornår de dukker op på Steam eller til hvilken pris. Vil man holdes informeret, så kan man skrive sig op til et nyhedsbrev på Oats Studios hjemmeside.

Og hvis du ikke allerede har gjort det, så se forfilmen til Oats Volume 1 her på siden.

Lav profil siden Chappie

Siden robotfloppet Chappie fra 2015 har vi ikke hørt meget til Neill Blomkamp. På et tidspunkt var der planer om en Alien 5 med Bloomkamp ved roret efter at hans idé-tegninger gik viralt, men nu hvor Ridley Scott har besluttet, at Prometheus-filmene alligevel var Alien-film, så ser den idé ud til at være helt død (trist, for Bloomkamps ideer virkede langt mere interessante en Scotts film).

BMW-science fiction

Én ting har Bloomkamp dog lavet. Demonstreret at han stadig kan instruere actionsekvenser og at han kan fortælle en lille stram historie i kortfilmsform. Det viste han med en helt nye reklamefilm i BMWs ’The Hire’-serie, hvor Clive Owen i en række kortfilm spiller en fåmælt chauffør i en række biljagter instrueret af nogle af de bedste actioninstruktører. Serien havde premiere i 2005 og efter en længere pause returnerer den nu i en sæson 3, hvor Bloomkamps stramme ’The Escape’ er første film. ’The Escape’ er også første gang serien inkorporerer science fiction-elementer (se den nedenfor).

Se teaseren her:

Se BMW-reklamen ‘The Escape’ her:

https://www.youtube.com/watch?v=jzUFCQ-P1Zg

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.