GamingTophistorie

Valve Steam Deck lanceres den 25. februar

Valve Steam Deck har endelig fået en officiel lanceringsdato, hvilket er den 25 februar. Der kan dog være udsigt til lang ventetid, grundet stor interesse.

Den ventede håndholdte konsol fra Valve, Steam Deck, har endelig fået en officiel lanceringsdato, hvilket er den 25. februar. Der kan dog være udsigt til lange ventetider, grundet stor interesse.

Sidste år overraskede Valve – virksomheden bag Steam, en af verdens største spilplatforme, os alle med introduktionen af en lille håndholdt konsol/PC, ved navn Steam Deck. Konceptet minder lidt om den populære Nintendo Switch, men den adskiller sig blandt andet, ved at kunne spille tusindvis af spil fra Steam-platformen.

Lanceres den 25. februar – men kun de første forudbestillinger får fat i en

I første omgang var Steam Deck fastsat en lancering i slutningen af 2021, men den blev skubbet til 2022, bla. grundet covid-19 og den globale chipmangel. Nu har Valve endelig udmeldt den nye lanceringsdato: 25. februar 2022.

På denne dato vil de første personer, der har reserveret et Steam Deck, modtage en e-mail. Denne e-mail vil have et link, hvor man kan købe enheden. Såfremt man modtager en e-mail og betaler umiddelbart efter, bør man modtage sin enhed den 28. februar, eller deromkring.

Når det er ens tur til at betale for den reserverede enhed, afsætter Valve 72 timer til at betale for enheden, efter man har modtaget e-mailen. Glemmer man at betale, går reservationen videre til den næste person i køen.

Stor interesse kan give lang ventetid

Interessen var meget stor, da Valve åbnede op for forudbestilling Steam Deck, sidste år. Derfor skal man nok væbne sig med tålmodighed, selvom man har reserveret en enhed.
Alene i USA blev der lagt 75.000 bestillinger på Steam Deck, på bare en time, så ventetiden kan derfor godt gå hen og blive lang.
Læs mere om dette her: Stor interesse for Steam Deck: Første sending udsolgt på kort tid.

Såfremt man ikke har lagt en bestilling, er der udsigt til meget lang ventetid. Lægger man en bestilling nu, kan man forvente at få den engang efter 2. kvartal 2022.

Bestilling af Steam Deck foregår på: https://store.steampowered.com/steamdeck/

Se Steam Deck i aktion herunder:


Læs også: Rygte: OnePlus Nord CE 2 lanceres den 11. februar

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.