GamingTophistorie

Stor interesse for Steam Deck: Første sending udsolgt på kort tid

Valves håndholdte gaming PC, Steam Deck, blev sat til salg i fredags, men første sending var udsolgt kort efter.

Steam Deck blev præsenteret den 15. juli, hvorefter der blev åbnet op for forudbestillinger dagen fredag den 16. juli. Den håndholdte gaming PC med en 7″ skærm, blev dog revet væk på kort tid.

Situationen ser ud til at være værst i USA, hvor er på blot en time, blev lagt 75.000 bestillinger på Steam Deck. Interessen er størst på den store model i USA, med 512GB lagerplads, hvor man skal vente helt til tredje kvartal 2022, for at få fat i en.

Den store interesse har desværre også resulteret i, at reservationer til enheden sælges til store summer på eBay. Dette er oftest kun selve reservationen som sælges, hvilket koster blot 4 euro eller 5 dollars.

I Europa ser det lidt lysere ud, da alle tre modeller stadig kan bestilles, med forventet levering i første kvartal 2022. Første sending, der skulle landing i december 2021, er altså helt udsolgt. Der er dog ikke tal på, hvor mange enheder der er blevet solgt i Europa.

Steam Deck kan stadig forudbestilles på Steams hjemmeside, dog med forventet levering i første kvartal 2022.

Læs mere om Steam Deck her: Valve introducerer håndholdt gaming PC – Steam Deck


Læs også: OnePlus Buds Pro lanceres den 22. juli

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.