HBO Max

Første trailer til Westworld 3: Nu uden cowboys og ninjaer

Westworld kommer tilbage i 2020 - men den nye trailer ligner ikke noget, vi har set tidligere

Knap er det sidste afsnit af Game of Thrones blevet frigivet på HBO før udbyderen har en grund til at blive hængende i form af en trailer for den nye sæson af deres anden store serie Westworld, der blev annonceret tilbage i maj 2018. Men hvor de tidligere sæsoner har været rige på robotter i chaps og ninjadragter, ja så er det noget helt andet, HBO signalerer med den nye trailer.

Velkommen til fremtiden

I den netop frigivne trailer kan man i stedet se Aaron Paul (Kendt fra Breaking Bad) der går rundt i en by der måske denne gang findes ude i “virkeligheden”. I hvert fald er mængden af selvkørende motorcykler, futuristiske biler og droner et hint om, at vi denne gang befinder os et stykke ude i fremtiden. Men stemningen er, som sædvanlig i Westworld, en smule anspændt, og ingen kan være i tvivl om at det hele er lige ved at gå galt.

Nyt cast

Undervejs er der blevet skiftet grundigt ud i castet, og der er da også mange nye ansigter i den kommende sæson; udover Aaron Paul er også Lena Waithe, Tessa Thompson, Evan Rachel Wood og franske Vincent Cassel bekræftet til den nye sæson. Hvor mange af de velkendte figurer vi får lov at se igen er endnu uklart.

Lang ventetid

Der kommer desværre til at gå lidt tid før vi får lov at sætte serietænderne i den nye sæson af Westworld, for den kommer først i 2020. I mellemtiden får de to showrunnere, Jonathan Nolan og Lisa Joy, ganske travlt, for udover at producere den nye sæson af Westworld har de også lavet en aftale med Amazon om at lave nye serier for tjenesten.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.