×
HBO MaxStreaming

Westworld får også en sæson 3

Fremtiden kommer også til at indeholde robotter i chaps: Westworld får endnu en sæson

Hvis du er fan af Westworld kan du godt glæde dig, for robot/western hybriden får en sæson 3 – det har HBO netop bekræftet. I øvrigt lige efter de bekræftede, at Silicon Valley også får en sæson mere, hvilket så bliver den sjette. Imellem sæson 1 og 2 gik der knap 16 måneder, så der kommer nok til at gå en rum tid, før sæson 3 dukker op på tjenesten – men der er jo heldigvis stadig mange afsnit tilbage af sæson 2.

Robotter i det vilde vest

Westworld er netop gået ind i sæson 2, og du vil kunne se afsnit 3 af sæson 2 søndag på HBO. Serien er en af de mest succesfulde for HBO nogensinde, dog (naturligvis) overgået af Game of Thrones. Westworld er en science fiction serie om en Western-tema forlystelsespark med robotter, der kan mishandles og bruges (ja, også på den måde) af gæsterne. Problemerne opstår, da robotterne begynder at få mistanke om, hvad der egentlig foregår.

Anderledes marketing

Første sæson af Westworld var karakteriseret ved, at man aldrig helt vidste, hvad der foregik og hvem der var robotter – hvilket fik fans til at gå amok i teorier og gætterier på nettet. Men til sæson to havde skaberne en ny taktik klar, og lovede at afsløre alle hemmelighederne før premieren – hvis han fik 1000 likes på sin Reddit post. Det gjorde han, så derefter fik fans’ene lov at få alle hemmelighederne – mod at de til gengæld beskytter de, der ikke vil vide hvad der kommer til at ske fra at få spoilers.

Herunder kan du se videoen om sæson 2 – vi siger ikke, hvad der er i den.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.