×
Gadgets

Foldbar drone til rygsækken

CES ASIA er fyldt med droner, og droner har det med at ligne hinanden. Så her er en, der skiller sig ud. Det Shanghaibaserede firma Nine Eagles Technology har designet en drone, der nemt kan puttes i en rygsæk, uden at man skal stå og tage propellerne af. Den smarte lille Mola X 1.0 kan simpelthen drejes, så de to vinger og fire rotorer er lige over hinanden og således er den ikke mange centimeter tyk. På trods af den ringe størrelse, så er der tale om en drone med rimelig habile funktioner.

Et indbygget 12 Megapixels-kamera, der kan skyde 1080p-video og er digitalt stabiliseret (kameraet er indbygget i kroppen og hænger ikke under som i andre droner, så noget stabiliserede ophæng er der ikke mulighed for). Der er også indbygget GPS, ultralyd og optiske sensorer, der skal sikre en glat flyvning både ude og inde. Det hele kontrolleres af en Snapdragon-processor og styres via wifi fra en smartphone eller tablet. Mola kan også dele billeder og video live via wifi.

Det vides ikke om og hvornår dronen kommer til Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.