×
GadgetsTophistorie

Forbedret ydelse på Google TV i ny opdatering

Google har annonceret en opdatering, der allerede ruller ud, som forbedrer ydelsen og pladshåndteringen på Google TV.

Google ruller fra i dag en opdatering ud til Google TV enheder – herunder også Chromecast med Google TV-donglen, som mange benytter.

Opdateringen fokuserer på to (tiltrængte) områder – ydelse og pladshåndtering. Google lovede sidste år, at oplevelsen skulle forbedres og det ser nu ud til at holder ord.

I et blogindlæg opsummerer Google forbedringerne, som vi kan se frem til.

Lagerplads

Lagerpladsen på Google TV-enheder, inklusiv Googles egen, har længe været et problem. De kommer ofte med blot 8 gigabyte plads, hvilket selvsagt er en udfordring med det antal streamingtjenester der vælter frem.

To initiativer skal hjælpe på det punkt. Ved at mindske størrelsen på apps og sætte ubrugte apps i dvaletilstand. Sidstnævnte sker ved 30 dage, hvor en given app ikke har været i brug. Når en app sættes i dvale bibeholdes personlig data, så du let kan live app’en op igen.

Ydelse

Dernæst forbedres ydelsen. Google skriver at de har foretaget ændringer, der formindsker ventetid på både enheden og fjernbetjeningen. Ventetiden ved opstart er reduceret, ligesom tiden fra tastetryk på fjernbetjeningen foretages til der sker noget på skærmen.

Hjemmeskærmen på Google TV blev allerede justeret for nogle måneder siden, hvilket også betød forbedret ydelse på enhederne.

Google lover at det ikke er sidste opdateringer i år, som skal forbedre oplevelsen på streamingenhederne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.