×
StreamingTophistorie

Google TV er klar til iPhone og iPad

Først kom Chromecast med Google TV til Danmark. Nu er Google TV også kommet i en udgave til iPhone og iPad.

Der sker ting og sager i Google-land i disse dage. Forleden lancerede Google endelig Chromecast med Google TV i Danmark og nu er Google TV app’en sandelig også dukket op i Apples App Store. Mere end to år efter lanceringen, kan Google TV hentes til både iPhone og iPad. Men dog ikke til Apple TV.

Som det ser ud nu, er det dog en begrænset udgave, der er landet til iOS. Der er fire tjenester tilgængelig ved lanceringen, nemlig Prime Video, Disney+, HBO Max og Viaplay. Desuden kan man tilgå de film og serier, man har købt gennem Play Store. Men man kan ikke leje eller købe nye film, direkte fra iOS app’en.

I stedet funger Google TV på iOS som en slags “portal” til de ovenstående tjenester. Vælger du at se en af kuraterede film eller serier fra forsiden, sendes du først ind på en infoside. Derefter sendes du over i den aktuelle streamingtjenestes egen app.

Google lover, at der kommer flere tjenester ind i portalen løbende.

Der er også indbygget en ny Fjernbetjening, der gør det muligt at styre enhver Android TV OS-enhed med iOS app’en. Uanset om det er en Chromecast med Google TV, en fladskærm med Google TV eller enhver anden Android TV OS-enhed, der kører Android 8.0 eller nyere, vil du være i stand til at styre den ved hjælp af denne app.

Tidligere blev denne funktionalitet håndteret af en dedikeret “Android TV Remote” app.

Google TV: Watch Movies & TV hedder den nye app. Den kan hentes lige her og den er, naturligvis, gratis.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.