AllenteTophistorie

Allente klar med Google TV streaming-dongle

Med Allente Streaming Hub er der nem og hurtig adgang til både tv-kanaler og streamingtjenester – det hele samlet ét sted.

Den nordiske tv-distributør Allente lancerer nu sin Streaming Hub – en Google TV-streaming-dongle med Chromecast og Bluetooth. Allentes egen app er allerede installeret på enheden – sammen med de fleste andre streamingtjenesters.

Brugeren får adgang til både traditionelle flow-kanaler og streamingtjenester loves det. Donglen leveres med en stemmestyret fjernbetjening. Den skal gøre det nemt at ’tale med Google’ for at finde film, streame apps, afspille musik, styre tv-apparatet m.m.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Allente Streaming Hub er den perfekte teknologi til dem, der ønsker hurtig og nem adgang til deres TV-udvalg. Frem for alt tror vi, at den bliver populær – både for vores voksende antal streamingkunder og for de kunder, der ønsker at tilføje en TV-løsning til den eksisterende løsning, for eksempel i sommerhuset,” siger Mahmoud Mustapha, kommerciel direktør hos Allente.

Først i Europa

Allente er først i EMEA til at lancere en skræddersyet operatør-streaming-dongle med Google TV. 

”Google TV’s interface giver operatører fordelen af Googles allerbedste funktioner i sin klasse, samtidig med at operatørens investeringer og tiden man bruger på at gå fra idé til produkt reduceres. Vi ønsker Allente, som en af vores første operatørpartnere globalt, tillykke med lanceringen af deres nye Google TV-enhed,” siger Amanda Short, Director, Global TV Platform Partnerships, Google.

Donglen koster 576 kroner og lanceres samtidigt i Sverige og Norge og senere også i Finland. Flere informationer hos Allente.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.