×
ElbilerTophistorie

Fords Volkswagen har premiere 21. marts

Fords Volkswagen er bygget på tyskernes MEB-platform. Den har været længe undervejs, men vises frem den 21. marts.

Ford har som bekendt lavet en aftale med Volkswagen, der betyder, at amerikanernes næste elbil er bygget på tyskernes MEB-platform. Nu er Fords Volkswagen endelig klar til at blive vist frem – det sker den 21. marts.

Den nye Ford er specialudviklet til det europæiske marked og tager form af en mellemstor SUV. Altså grundlæggende en ID.4 med Ford-logo og hvad de nu ellers har lavet af ændringer. Den skal altså være et alternativ til biler som Toyota bZ4X, Nissan Ariya og Volvo XC40 Recharge

Ifølge rygterne bliver bilens specifikationer også meget lig ID.4. Vi kan altså forvente en WLTP-rækkevidde på omkring 500 kilometer. Meget andet er ikke ude om Fords Volkswagen, ud over at den skal produceres i Køln. Det er den fabrik, der til sommer stopper med at producere Ford Fiesta.

Tilbage i december lettede Ford en smule på låget, da de lagde et billede på Twitter, hvor man kunne se det ene forhjul.

Fords Volkswagen
Den nye Ford VW (foto: Ford / Twitter).

“Kan ikke vente til 2023, hvor vi vil trække tæppet af vores første elektiske personbil fra Køln,” skrev Martin Sander dengang. Han er leder af Model e teamet i Europa.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.