×
Disney+

Friske billeder og en video fra The Rise Of Skywalker

Vanity Fair har været på besøg på settet til Star Wars Episode IX: The Rise Of Skywalker. Det er der kommet en bunke nye billeder og en video ud af.

Der er stadig mere end et halvt år til Star Wars Episode IX: The Rise Of Skywalker får premiere i biografer verden over, men Disneys marketingsmaskine er naturligvis begyndt at røre på sig. Senest har magasinet Vanity Fair fået lov til at komme på besøg på settet, hvor filmen blev optaget – og det er der kommet både billeder og en video ud af.

Videoen er af behind the scenes-typen, men har alligevel en del afsløringer som man ikke ser i den officielle teater. Blandt andet rider Finn rundt på noget der ligner heste sammen med en helt ny kvindelig karakter.

Videoen kan du se herunder – også en lille smagsprøve på billeder. Men læg vejen forbi Vanity Fair, hvis du vil se samtlige nye skud og læse deres artikel om The Rise Of Skywalker. Den officielle teaser-trailer fra Disney kan du se her, hvis du har glippet den.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.