×
GadgetsTophistorie

Fuldfed pladespiller i lommestørrelse

Vibespin er trådløs og kan være i en lomme, men håndterer uden problemer både 12-tommer lp'er og 7-tommer singler.

Er du på udkig efter en pladespiller, du kan tage med dig på campingferien – eller vandreturen i det skotske højland – så styr browseren omkring Kickstarter. Her har du nemlig mulighed for at byde ind på Vibespin, der må være verdens mindste pladespiller. Den vejer bare 746 gram. Og så er den endda kabelfri.

For at afspille en vinylplade udenfor, skal du blot lægge den på pladespilleren og tænde. Batteri og højttalere er allerede fuldt integreret og den kræver ingen ekstern strøm eller tilbehør for at fungere.

Nu er det med garanti ikke hifi-lyd, der kommer ud af den lille højttaler, men folkene bag Vibespin hævder, at det er en “førsteklasses højttaler, der forbløffer musikentusiaster”. Positivt må vi håbe. Pladespilleren har også en Aux ind- og udgang via et 3,5 mm stik, så den kan tilsluttes mere kapable højttalersystemer.

Vibespin

Vibespin har i øvrigt også indbygget Bluetooth 5.3, så du kan sende musikken direkte til et sæt hovedtelefoner.

På trods af størrelsen kan Vibespin afspille både 7-tommer singler og 12-tommer vinylplader i 45 og 33 rpm.

Det indbyggede batteri kan ifølge Kickstarter levere op til tyve afspilninger af vinyl-albums, inden det igen skal lades op via USB-C stikket.

Vibespin

På trods af, at der stadig er en lille måned tilbage inden Kickstarter-kampagnen udløber, har Vibespin allerede overgået målet. Den skulle altså blive realiseret. Hvis du vælger at lægge penge i puljen, kan den købes for det, der svarer til lige under 700 kroner – og den sendes også til Danmark.

Læs mere om pladespilleren på Kickstarter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.