×
Disney+Tophistorie

Futurama vender tilbage på Disney+

Efter ti års pause vender den animerede serie Futurama tilbage på Disney+. Ellevte sæson lander på tjenesten til juli.

Ti år er der gået, siden Futurama sidst rullede over skærmen med nye afsnit. Dengang på Comedy Central. Nu genoplives universet med Bender og resten af slænget på Disney+ med en ellevte sæson, bestående af 10 nye afsnit.

Det originale cast er tilbage i deres respektive roller. Nye seere kan hoppe ombord herfra, loves det, mens der naturligvis vil være masser af godbidder til fans fra tidligere.

Læs også: Avatar: The Way Of Water lander på Disney+ til juni

Der vil være ny udvikling i kærlighedshistorien mellem Fry og Leela, det mystiske indhold i Nibblers kattebakke, den hemmelige historie om Robot Santa og omstændighederne omkring Kif og Amys haletudser. Samtidig er der en ny pandemi i byen og figurerne afsøger fremtiden for vacciner, bitcoins, cancel-kultur og streaming TV.

Serien havde oprindeligt premiere tilbage i 1999 og har blandt andet vundet Emmyer for bedste animerede serie. Historien følger Fry, et pizzabud fra New York, som ved et uheld får sig selv nedfrosset og først tør op i år 3000. Her møder han robotten Bender, cyklopen Leela og resten af det velkendte ensemble.

Serien er skabt af Matt Groening, som også er hjernen bag The Simpsons. De foregående sæsoner er ligeledes tilgængelige på Disney+.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.