HBO Max

Game Of Thrones boostede datatrafikken hos 3

En stor del af teleselskabet 3’s kunder sad oppe til klokken 3 i nat, for at se premiere på 8 sæson af Game of Thrones.

Som det nok vil være de fleste bekendt, fik ottende og sidste sæson af Game Of Thrones premiere i dag – nærmere bestemt i nat klokken 3. Og det kunne mærkes hos teleselskabet 3. HBO-trafikken steg nemlig med 300 procent sammenlignet med samme tidspunkt sidste uge, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

I perioden fra kl. 3-4 slugte HBO alene 400 GB data i 3’s netværk. Det svarer til en stigning på 300 procent sammenlignet med samme tidspunkt sidste uge.

-Det er efterhånden kun sportsbegivenheder, der formår at samle seerne på et bestemt tidspunkt. Vi har vænnet os til at se vores serier on-demand og bingewatche hele sæsoner på én gang, så det er forfriskende, at HBO kun giver en luns ad gangen og på den måde får fansene til at sidde klar – også midt om natten, siger David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3.

3 har tidligere oplevet samme tendens med blandt andet Netflix-serien House of Cards i 2016 og 2017. Her blev sæsonerne lagt op i deres fulde længde, som gav markante stigninger i datatrafikken i løbet af hele dage og weekender. 3 oplevede på premieredagene i 2016 og 2017 en stigning i Netflix-trafikken på hhv. 20 og 17 procent sammenlignet med foregående perioder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.