Fremtidens HjemTophistorie

Glue Lock – ny svensk smart lås sender besked hvis du glemmer at låse døren

Glue Lock giver mulighed for at låse din dør op - direkte fra din telefon. Hvis du går hjemmefra uden at låse får du en notifikation.

Vi har tidligere anmeldt Glue Lock – en svensk smart lås, der var en af de bedste vi har testet (se også vores video om Glue Lock her). Nu er firmaet klar med en ny lås til din hoveddør. Det er 3. generation af den intelligente lås.

Længere batterilevetid og bedre wifi

Glue Lock V3 har forbedret en del i forhold til tidligere versioner – blandt andet hævder de, at batterilevetiden er blevet væsentlig længere end tidligere. Samtidig skulle rækkevidden på wifi til hubben også være blevet betydeligt bedre med den nye lås. Den har også fået sensorer, så den ved hvornår døren er blevet åbnet eller lukket – og kan endda “se”, om døren er lukket rigtigt.

Del nøgler med familie, venner – og VVS’eren

Den måske mest interessante funktion i en smartlås er, at du kan uddele nøgler til eksempelvis familie og venner – på den måde kan du lukke dem ind, selv om du ikke er hjemme. Du kan også give en midlertidig nøgle til eksempelvis en elektriker eller VVS’er – og i Sverige har Glue samarbejder med forskellige dagligvareleverandører, hvis bude kan placere dine varer i køleskabet – også selv om du ikke er hjemme til at tage imod. Alt bliver optaget på video, så du kan ifølge Glue være ganske tryg ved den type leverancer.

Mere sikkerhed

Den nye Glue lås understøtter standarden AES 256 bit-kryptering, der er det samme som bruges i banker. Samtidig er låsen reelt usynlig udefra – alt sidder på indersiden af døren, så det vil ikke være muligt at vide at der sidder en smart lås på døren ved bare at kigge på den udefra.

Glue Lock V3 kan købes hos flere danske forhandlere – eksempelvis Elgiganten og Power. Vi har endnu ingen danske priser, men vi forventer at den ligger på ca. samme prisniveau som V2, der koster ca. 2.200 kr.

Du kan læse mere om den nye lås her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.