×
Sponseret indholdTophistorie

Gør hverdagen lettere med daoHOMEBOX

Med en intelligent postkasse fra dao er det lettere end nogensinde at bestille varer online og få dem sendt hjem.

Sponseret indhold – denne artikel præsenteres af dao

De seneste år er indkøb på nettet steget voldsomt.  Det tog for alvor fart, da Danmark lukkede ned i forbindelse med Corona, og hvor forbrugerne tidligere mest bestilte tøj, sko og måske en ny mobiltelefon, så begyndte de nu at bestille madvarer, vin og sågar appelsiner fra Spanien. Midt i nedlukningen var et af dagens lyspunkter at få besøg af pakkeposten. Og fordi de fleste var hjemsendte på grund af Corona, var det jo ikke noget problem at modtage pakkerne. 

Men nu hvor mange igen tager på arbejde helt normalt, oplever de, at onlineshopping er lidt besværligt. Nu er de nemlig ikke hjemme til at tage imod pakkerne, og så skal de ned til enpakkeshop for at stå i kø og hente dem. 

Det er baggrunden for, at daohar udviklet daoHOMEBOX, som er en intelligent postkasse, man kan stille op på sin egen adresse. Så behøves man ikke være hjemme, for at modtage pakker, og man slipper for at finde cyklen eller bilnøglen frem, for at tage forbi pakkeshoppen.

daoHOMEBOX er nem at installere, da den er udstyret med solceller, så man skal ikke bekymre sig om kabler og ledninger. Den skal bare sættes op og så er man klar til at modtage pakker.

Når dao-buddet har været forbi, modtager man en besked i sin daoHOMEBOX-app, og så ved man, at der ligger en overraskelse, når man kommer hjem. Det er også appen, man bruger til at åbne for boksen, så man kan få pakkerne ud. 

daoHomebox
Med daoHOMEBOX app’en kan du kommunikere med din postkasse, og blandt andet modtage notifikationer, når du modtager en pakke.

Hvis man venter en pakke, som bliver leveret med et andet selskab enddao, så er det heller ikke noget problem. Man opretter blot en kode i appen og giver fuldmagt til, at de må levere til daoHOMEBOX. På den måde kan du samle al din pakkepost op lige udenfor hoveddøren – så bliver onlineshopping ikke lettere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.