×
KonkurrenceTophistorie

Afsluttet: Julekonkurrence: Vind daoHomebox

I tredje del af iNPUTs har du mulighed for at vinde daoHomebox - den intelligente postkasse til fremtidens hjem.

Ærgrer det dig også, når pokkeposten må efterlade en selvhenter-seddel i stedet for din pakke? Eller når du skal bakse pakker på posthuset? Så skal du deltage i iNPUTs julekonkurrence, for her får du mulighed for at vinde daoHomebox – den intelligente postkasse til fremtidens hjem. Eller rettere: Dit hjem.

Via en app får du nem adgang til styring af både faste adgangskoder og engangskoder, overblik over vægt og temperatur i postkassen samt en nøglefri åbning af postkassen.

daoHomebox er forsynet med kraftige solceller og kan derfor fungere optimalt kun ved brug af solenergi. Selvom det danske vejr ikke altid byder på solskin, er postkassen funktionsdygtig – du behøver med andre ord ikke at grave kabler ned.

daoHomebox

Pakkepostkassen er stor og rummelig, og med en størrelse på 125 L er der god plads til alt det, husstanden får leveret til adressen.

Indbyggede funktioner:

  • Elektronisk, nøglefri lås
  • Vægt
  • Bluetooth, kompatibel med 4.0+
  • Temperaturmåler
  • Solpanel 9V 3W
  • Batteri 6V 4.5Ah 
  • Aflåselig brevsprække
  • Huller til ventilation

Hvis du vil med i lodtrækningen om daoHomebox, så svar på spørgsmålet nedenfor. Vinderen af konkurrencen findes på fredag den 24. december. Vinderen trækkes tilfældigt fra dem, der har svaret korrekt på spørgsmålet. Den heldige vinder vil få direkte besked, ligesom navnet vil blive offentliggjort på denne side.

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

Svar og vind …

Tip: Du kan finde svaret her – og du er hjerteligt velkommen til at abonnere, nu du er der, men det forbedrer ikke dine chancer i lodtrækningen. Denne gang skruer vi lidt op for sværhedsgraden så husk nu at læse selve spørgsmålet grundigt … 😉

Tak for at du deltager – og rigtig glædelig jul til dig og dine.

Vinderen er …

Vinderen af daoHomebox er: Paw Mangelsen fra Lille Skensved. Stort tillykke!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.