×
TeknologiTophistorie

Google Fotos kan snart skabe filmminder med AI

En ny funktion ruller ud til Google Fotos, der ved hjælp af AI kan sammensætte film om dine minder med blot få inputs fra brugeren.

Du har taget en bunke billeder og filmklip fra sommerferien. Dem vil du gerne samle i et lille filmklip, som kan deles på sociale medier eller med familie og venner. Hidtil har udvælgelsen af indholdet været en manuel proces i Google Fotos, men det er snart fortid.

Google ruller nemlig en ny funktion ud, som blot skal bruge nogle få inputs fra dig som bruger – Mallorca i juli 2023 og så gør den kunstige intelligens resten. Den udvælger de bedste billeder og filmklip, sætter dem sammen med matchende musik (som følger samme rytme) og vælger automatisk om den endelige film skal være i horisontal eller vertikal position.

Video: 9to5Google

Efterfølgende kan du naturligvis tilpasse resultatet. På den gamle facon, var der et maksimum på 50 billeder/videoklip ved oprettelsen af videoer. Om den begrænsning forsvinder melder historien ikke noget om på nuværende tidspunkt.

Læs også: Google Fotos vil bringe minderne frem

Funktionen vil erstatte den gamle videofunktion, som havde en række foruddefinerede skabeloner, som eksempelvis “De bliver så hurtigt store”, “Familiefilm” og “Et år med film”. Samtidig får funktionaliteten en mere fremtrædende placering, som indtil nu har været gemt væk bag en række undermenuer.

Google oplyser at funktionen begynder at rulle ud fra i dag på både Android og iOS.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.