×
GadgetsTophistorie

Googles magiske viskelæder kan nu bruges på enhver telefon

Google Fotos har hidtil tilbudt en eksklusiv feature på nyere Pixel-telefoner med det magiske viskelæder. Funktionen er nu rullet bredt ud.

I 2021 introducerede Google det ‘Magiske viskelæder’, ved lanceringen af Pixel 6 og 6 Pro. Siden er funktionen blevet tilgængelig på først Pixel 6a og senere 7 og 7 Pro.

Eksklusiviteten på ovenstående modeller har da også været et bærende salgsargument fra Googles side. Men nu er funktionen rullet bredt ud, så alle kan fjerne uønskede elementer på magisk vis via Google Fotos.

Funktionen tillader at fjerne for eksempel fremmede personer i baggrunden, på det der ellers var et pletskud af familien. Googles kunstige intelligens beregner således, hvad tomrummet fra det fjernede skal fyldes ud med.

Er man indehaver af en Pixel-telefon, uanset årgang, så har man nu adgang til funktionen uden ekstra omkostninger. Er man derimod indehaver af en anden Android-telefon eller en iPhone, så kræver det et abonnement på Google One, for at tilgå det magiske viskelæder.

Google One er primært et abonnement, der udvider din plads i skyen – til for eksempel backup af dit bibliotek i Google Fotos. Men derudover får man også adgang til Googles VPN og gratis fragt på bestilling af fotobøger.

Det er ikke kun viskelæderet, som bliver tilgængelig i Google Fotos, ved et abonnement på Google One dog. Du får også HDR-forbedring af dine billeder og videoer, portrætlys, tilføjelse af sløret baggrund, filtrer rettet mod skyer og farvepop.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.