×
Fremtidens HjemTophistorie

Google Home får kunstig intelligens

Med hjælp fra kunstig intelligens bliver det væsentlig nemmere at lave nye rutiner i Google Home.

Med lanceringen af Pixel 8-familien gik Google for alvor ombord i kunstig intelligens til hjælp for brugerne. Således får Google Home nu også AI, der skal hjælpe brugerne med at lave nye rutiner.

Script-editoren, der blev tilføjet sidste år, vil bruge generativ AI til at skabe rutiner. En ny funktion genererer automatisk den nødvendige kode til de nye rutiner, du opretter. Nyheden betyder, at stadig mere komplekse rutiner kan skabes uden direkte at skulle have noget forhåndskendskab til processen.

Når du logger ind på din Google Home-konto på Google Home til nettet og åbner script-editoren, beskriver du blot, hvad du ønsker, der skal ske i et naturligt sprog. Google giver eksemplerne: “Hvis mit udendørskamera ser nogen efter mørkets frembrud, så tænd for verandalyset og lav en meddelelse” eller “Når røgalarmen går i gang, skal du blinke med alt lys i huset og meddele en nødsituation over højttalerne.”

Derefter vil funktionen help me script, ved hjælp af generativ AI, generere koden for dig. Du kan derefter nemt kopiere, indsætte og aktivere denne kode i script-editoren. Og du kan altid ændre det senere, hvis du har brug for det.

Google Home
Script Editor i Google Home til nettet.

“Help me script” bliver tilgængelig som en del af Public Preview senere i år, loves det i et blogindlæg.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.