×
Gadgets

Google og Levi’s vil lave intelligente jeans

Der har været masser af eksempler på såkaldt intelligent tøj. Det meste af det var kun smart på skitseniveau. Men når to store firmaer som Google og Levi’s slår pjalterne sammen, så der ske noget interessant. Fredag meddelte Google, under sin I/O messe, at de går sammen med Levi’s for at skabe interaktivt tøj.

Udgangspunktet er Projekt Jacquard – en ledende tråd, som er udviklet af Google i samarbejde med en række tekstilproducenter i Japan. Materialet kan væves ind i al slags stof og gøre det interaktivt. Det betyder, at man f.eks. kan skrue op og ned for musikken på mobilen ved at stryge fingeren ned ad ærmet – eller besvare et opkald ved at røre et andet sted på stoffet.

– Hvis der er en chance for at tøjet kan give os adgang til teknologien og samtidig bevare øjenkontakt med den person, vi spiser middag med, er det en reel værdi, sagde Paul Dillinger fra Levi Strauss under lanceringen.

Hverken Google eller Levi Strauss har fortalt præcis hvilke produkter, der skal produceres sammen med Levi’s, men et gæt på dine 501’ere bliver interaktive i nær fremtid, er nok ikke helt ude i skoven. Eller måske kommer de nye modeller til at hedde 101 …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.