×
Gadgets

Ny Android-funktion: Now on Tap

Under lanceringen af Android M på Google I/O løftede Google sløret for en væsentlig forbedring på brugerfladen, nemlig Google Now on Tap. Funktionen er bygget sammen med og skal forbedre Google Now, der hidtil har været envejs-kommunikation fra Now til brugeren. Med Now on Tap kan brugeren selv kalde Google Now information frem, ved at holde Home-knappen nede. Og det vil virke i alle apps – ikke kun Googles egne.

Google Now on Tap er kontekst-sensitiv, hvilket blev demonstreret på scenen. Mens Spotify-app’en var åben, blev der spurgt om sangeren navn (uden at nævne bandets navn), hvorefter informationerne poppede op på skærmen. Skriver man med en ven om en film, kan man bede Now on Tap om IMDB-karakter, links til billetter og mere. Man behøver ikke fortælle Android om navnet på filmen – det ved den ud fra indholdet i mailen.

Det ligner en yderst hjælpsom funktion, men den skal nok give løftede øjenbryn hos dem, der bekymrer sig om hvor meget Google ved om vores digitale liv. Now on Tap lanceres sammen med Android M(ilkshake) senere på året.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.