GadgetsTophistorie

Google opdaterer Chromecast med Google TV

Årets første firmwareopdatering til Chromecast med Google TV retter fejl med HDR og trådløse forbindelser.

Google har netop udsendt årets første firmwareopdatering til Chromecast med Google TV. Enheden kom til salg herhjemme i slutningen af juni måned.

Ifølge de officielle noter, indeholder opdateringen tre primære rettelser:

Artiklen fortsætter efter annoncen
  • Platformsforbedringer til at hjælpe visse apps med HDR 4K-videoafspilning og DRM-videoafspilning.
  • Øvrige fejlrettelser og ydeevneforbedringer.
  • Øvrige forbedringer til Wi-Fi/Bluetooth.

Hertil skal det siges, at jeg har benyttet Chromecast med Google TV i mere end en måned (anmeldelse kommer snart), og jeg har ikke oplevet problemer på enheden. Overhovedet.

Mange har ventet på, at enheden ville blive opdateret til Andrioid 12, men det er altså ikke tilfældet. Efter opdatering kører Chromecast med Google TV fortsat på Android 10.

Enheden har løbende fået flere forbedringer uden om de “store” firmwareopdateringspakker:

Opdateringen burde blive installeret automatisk. Men du kan hjælpe den på vej ved at gå ind i Indstillinger –> System –> Om –> Systemopdatering.

Den nye enhed adskiller sig markant fra de ældre Chromecast-enheder, idet man ikke længere behøver en mobiltelefon eller tablet for at skubbe indhold over på tv’et. Den er nemlig udrustet med Google TV-software, så der kan installeres og afvikles apps direkte fra enheden. Den har også fjernbetjening – og minder altså mere om Apple TV end om de gamle Chromecast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Donglen kommer med følgende apps præinstalleret herhjemme: YouTube, Netflix, Disney+, Viaplay, DRTV, YouSee, Prime Video, HBO Max, Apple TV og Discovery+.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.