×
TeknologiTophistorie

Google opgiver begrænsing på Google Drev

Efter mediepostyr har Google trukket i land. De har nu fjernet begrænsing på antal filer, man kan lægge i sit Google Drev.

Google opgiver nu at lægge begrænsning på det antal filer, man kan lægge på sit Google Drev. Det sker efter at sagen har været oppe i medierne de seneste dage. I stedet fortæller selskabet nu, at de arbejder på andre løsninger.

Begrænsingen blev indført allerede i februar og var på maksimalt fem millioner filer, uagtet om du var betalende abonnent på Drev. En spændetrøje, der vakte utilfredshed, specielt for dem, der benytter Google Drev til backup.

Den megen omtale har fået Google til at vende på en femøre. I et tweet skriver selskabet:

“Vi har for nylig udrullet en systemopdatering til Drev-begrænsning for at bevare stabiliteten og optimere ydeevnen. Selvom dette kun påvirkede et lille antal mennesker, ruller vi denne ændring tilbage, mens vi udforsker alternative tilgange for at sikre en god oplevelse for alle.”

Begrænsningen blev blandt andet diskuteret flittigt på Reddit. Her kunne en række brugere fortælle, at de måtte slette filer fra Google Drev, selv om den pladskapacitet, de betaler for, ikke var nået. En bruger måtte eksempelvis slette mere end to millioner filer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.