GadgetsTophistorie

Google Pixel-telefonerne på vej mod Danmark?

Et nyt stillingsopslag antyder, at Google vil have sine Pixel telefoner på hylderne i Norden.

Selv om Google efterhånden har mange af sine produkter på hylderne i Danmark, mangler der et væsentligt, nemlig Google Pixel-mobiltelefonen. Men det tyder det på, at der snart kan blive lavet om på. I hvert fald søger selskabet nu en marketingschef, der skal stå for strategi i forhold til detailpartnere og operatør.

Desuden søges der en Strategic Partner Manager, der skal arbejde på tværs af de nordiske lande. I jobbeskrivelsen nævnes Google Pixel-telefonerne direkte, sammen med andre Google-produkter.

Google udsendte sin første Pixel-telefon helt tilbage i 2016, primært som en telefon, der skulle vise, hvad Android-operativsystemet var i stand til. Siden er der kommet en ny hvert efterfølgende år, senest Google Pixel 6 og 6 Pro fra oktober sidste år.

Telefonerne er blevet meget rost af både brugere og anmeldere og er derfor temmelig eftertragtede.

Selv om Google ikke har sat telefonerne på hylderne herhjemme endnu, er Google Pixel-telefonerne umulige at købe herhjemme. Men de kan ikke købes med Googles “velsignelse”.

I stedet importeres de af eksempelvis webshops via såkaldt “gråimport”. Det er varer, der er købt gennem distributionskanaler, der ikke er autoriserede af producenten eller dens officielle repræsentant. Det kan give udfordringer, hvis eksempelvis garantien skal aktiveres.

Google afholder sin udviklerkonference, Google I/O, i den kommende uge. Her vil vi med stor sikkerhed få oplysninger om det kommende Android 13 operativsystem, ligesom der gættes på, at Pixel Watch vil blive præsenteret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.