×
Gadgets

Efter Note 7: Har Samsung helt droppet at lave Note telefoner?

Samsung har officielt droppet at forsøge sig igen med Galaxy Note 7, som dermed aldrig kommer på markedet. Samtidig er det koreanske firma ifølge ABC i San Fransisco begyndt at sætte stationer op rundt omkring i lufthavne for at få folk til at bytte deres telefoner ud med Galaxy S7 eller få pengene retur. Men nu viser det sig, at problemerne med Note 7 kan få meget mere vidtrækkende konsekvenser for Samsung, der allerede har mistet mange milliarder på problemerne med deres eksploderende phablet.

Dropper Note helt

Note brandet er nu så enormt belastet, at Samsung ifølge flere koreanske medier nu helt dropper at lave flere Note telefoner. Note brandet skulle ifølge blandt andet The Korea Herald nu være så negativt ladet blandt forbrugerne, at det ikke længere giver mening for Samsung at forsøge at holde liv i det. Analytikere i Korea mener dog, at Samsung vil beholde mærket Galaxy, som også dækker over deres topmodel, S-serien.

Galaxy S8 bliver ekstremt vigtig

Samsung arbejder lige nu på højtryk for at finde problemet der har ført til fiaskoen med Note 7 – og de har travlt. Firmaet er allerede begyndt at producere chips til deres kommende topmodel S8, der forventes at blive lanceret senest på Mobile World Congress i Barcelona i februar næste år. Men inden da skal Samsung altså med 100% sikkerhed have fastslået, hvad problemet var med Note 7 – for en fejl på S8 kan blive direkte fatalt for Samsung som Mobilproducent. Udover S8 forventes Samsung også at forny deres mellemklasse A-serie engang i slutningen af året.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.