×
Gadgets

Nye billeder af Samsungs topmodel lækket

På søndag lancerer Samsung deres nye Galaxy S7 og S7 Edge i Barcelona. Men der er allerede flere gange sluppet billeder ud af telefonerne, og nu er der endnu mere detaljerede billeder løs på nettet – dog denne gang er det en rendering og ikke et halv uskarpt billede.

Billedet viser, at ingen af de to versioner af topmodellen har ændret sig særligt meget – men forlydender går på, at de er blevet en smule tykkere for at have plads til et større batteri (og tak for det) og at det er realistisk, at der er mulighed for at indsætte et hukommelseskort også.
Samtidig er der også rygter om, at de to modeller vil komme i forskellige størrelser: S7 i 5,2″ og Edge versionen i 5,5″.

Billederne viser, at telefonen dukker op i tre farver: Sort, grå og guld – om det så bliver de modeller, vi kommer til at se i Danmark er uvist.

Lanceringen er som sagt i Barcelona på Søndag – iNPUT er selvfølgelig på plads i salen.

Billederne af de to modeller er herunder.

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge
i.img-2
Samsung Galaxy S7
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.