×
Gadgets

Samsung sender mystisk besked til Galaxy-ejere

Ejere af Galaxy-telefoner over hele verden har modtaget en mystisk besked fra Find my Mobile-app’en …

I noget der ligner en besynderlig fejl, har ejere af Galaxy telefoner over hele verden modtaget en mystisk notifikation fra Samsungs Find My Mobile-app. Beskeden består af teksten ”1” med endnu et ”1” nedenunder.

Dieter Bohn fra The Verge har modtaget beskeden på en Galaxy Z Flip, han har til test. Trykker man på beskeden sker der angiveligt ikke andet end at den forsvinder. Men adskillige andre har også modtaget beskeden, der kan ses i et tweet fra en anden bruger herunder:

Teorien er, at beskeden er en ”ups” fra Samsung. Det vil i så fald ikke være første gang, det er sket. Sidste sommer kom kinesiske OnePlus til at sende en besked med kinesiske tegn og mystisk tekst til ejere af OnePlus 7 Pro-telefoner. Det viste sig at være at være en fejl under en intern test af en softwareopdatering.

The Verge har rakt ud til Samsung for at få en officiel forklaring på beskeden. 

Har du modtaget beskeden på din Galaxy telefon?

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.