Elbiler

Harley-Davidson giver smugkig på kommende elcykler

Legendariske Harley-Davidson viste sine tre kommende elcykler frem for offentligheden under en messe i Milano, Italiien.

Det er efterhånden ved at være et par år siden, at amerikanske Harley-Davidson meddelte, at de ville udvide garagen med elcykler – og under EICMA 2019-motorcykelmessen i Milano viste de første gang cyklerne frem for offentligheden. Cyklerne er endnu ikke  blevet døbt, men en talsmand siger til The Verge, at firmaet stadig overvejer mulighederne og finjusterer designet, inden cyklerne sendes i produktion i 2020.

Der er tre forskellige modeller, der alle har såkaldt centermotor og interne, aftagelige batterier, der er skjult i stellet. De har et meget futuristisk og minimalistisk udseende, der vil få dem til at skille sig ud på de danske cykelstier.

Harley-Davidson ville ikke ud med specifikationer, så batteristørrelse og rækkevidde bliver rent gætværk. Hvad der kunne ses på cyklerne på messen var, at Harley-motoren er forbundet til det bagerste hjul (med et internt gear) via bæltedrev. En af modellerne havde endda et Enviolo-automatgear med kontinuerlig transmission – noget der normalt er forbeholdt de helt dyre cykler. Alle tre cykler har også avancerede hydrauliske skivebremser. Alt i alt tyder det på, at Harley-Davison ikke sigter efter budgetmarkedet.

Her er billeder af de tre modeller, der blev vist frem (klik for at forstørre):

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.