×
ElbilerTophistorie

Helt nye toner fra Volkswagen

Om to dage viser Volkswagen en ny elbil frem i Kina – og ifølge en talsmand for designteamet er dette en skitse af bilen.

Volkswagen teaser i disse dage en ny model, der skal vises frem på bilmessen i Beijing i denne uge. Og der er sandt for dyden sket noget med designsproget, hvis man skal tage de foreløbige billeder for troende. Og det er der al mulig grund til, da de alle kommer fra officielle kilder.

Under parolen “design af new era” har VW lagt et billede op, der viser konceptet til den nye model i profil (se herunder).

Volkswagen

Men langt mere afslørende er tre skitser som Stepan Rehak delte søndag. Han er talsmand for designgruppen hos Volkswagen og spørger i tweetet “første glimt af noget helt nyt. Kan I lide det?”.

Skitserne viser en bil, der bryder markant med VW’s tidligere udmelding om, at mærkets biler fremover skal være mere konservative, med stærke rødder i historiske modeller. Eksempelvis ligner konceptet til ID. 2all i høj grad en (frisk) Polo.

Dette nye koncept har godt nok lidt til fælles med Scirocco, men konservativt kan man næppe kalde det.

Bilen vil blive vist frem på onsdag, den 24. april, klokken 14.00 dansk tid.

Volkswagen
Foto: Stepan Rehak / X.
Vokswagen
Foto: Stepan Rehak / X.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.