×
Gadgets

Her er Danmarks mest solgte smartphone

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er Danmark et Apple-land. Danskerne er pjattede med iPhone. Selv om årets model snart lanceres – det sker i morgen aften – fortsætter både nuværende og tidligere iPhone-modeller med at sælge som popcorn i en biograf. Således indtager iPhone 6 og iPhone 5s de to øverste pladser på teleselskabernes liste over de bedst sælgende mobiltelefoner i august måned.

iPhone har nu toppet listen i hele 11 måneder – siden oktober sidste år.

Ikke overraskende domineres top 10 af Apple og Samsung, der begge har tre smartphones på listen. Trods den noget højere pris sælger flagskibet Samsung Galaxy S6 Edge bedre end Samsung Galaxy S6. De to Samsung-mobiler var henholdsvis den tredje og fjerde bedst sælgende i august måned.

På femtepladsen ligger de kinesiske opkomlinge Huawei, dog ikke med en flagskibsmodel, men med den noget billige Huawei Y550. Nokia/Microsoft holder lige fast i kanten med en tiendeplads.

Her er den samlede liste over de mest solgte mobiltelefoner i august måned – med sidste måneds placering i parentes:

01 (01) Apple iPhone 6
02 (02) Apple iPhone 5s
03 (03) Samsung Galaxy S6 Edge
04 (04) Samsung Galaxy S6
05 (10) Huawei Y550
06 (NY) Samsung Galaxy J1
07 (NY) Sony Xperia E4
08 (09) Sony Xperia Z3 Compact
09 (05) Apple iPhone 5c
10 (08) Nokia Lumia 635

 
Hitlisten er samlet af MereMobil.dk og sammensat af data fra teleselskaberne 3, Telenor og Telia.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.