fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Smugkig: Telefonerne som kommer på MWC

Der er mindre end en uge til Mobile World Congress 2019 starter og allerede i morgen, onsdag, skydes lanceringerne igang. Her er en oversigt over, hvad du kan forvente at se.

Ah, Mobile World Congress i Barcelona. Elsket blandt tech-journalister, ikke bare fordi messen ligger i forårsvarme Barcelona, men også fordi den markerer startskudet for årets mobil-lanceringer. Det er her, årets første kuld af Android-flagskibe typisk præsenteres første gang. Og det har ikke skortet med rygter. Inden for den kommende uge vil Samsung lancere sin Galaxy S10-serie, Huawei vil vise en holdbar 5G-telefon, OnePlus har også 5G med sig og Nokia barsler med en telefon med hele fem kameraer på ryggen.

Samsung og Huawei tyvstarter lancerings-bonanzaen med events inden messen slår dørene op – faktisk løber Samsungs Unpacked-event allerede af stabelen i morgen aften, mens Huawei er klar på søndag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Herunder har vi samlet et overblik over de mest spændende af de telefoner, vi forventer at blive præsenteret for inden for den næste uge …

 

Mobile World Congress

Huawei foldbar 5G-telefon

Allerede i starten af februar udsendte kinesiske Huawei invitation til et event, som de kalder “forbundet til fremtiden”, som nærmest skriger 5G. Invitationen var desuden prydet af en grafik, der viser en foldbar enhed med skærm på ydersiderne. Og skulle det ikke være nok, så lovede Huawei CEO Richard Yu på et investermøde i januar, at Huawei ville lancere “verdens første 5G-telefon med holdbar skærm” under Mobile world Congress. Eventet løber af stabelen på søndag den 24. februar – og iNPUT er naturligvis til stede.

 

Mobile World Congress

Nokia 9 PureView

Nokias næste kameraflagskib har været længe undervejs, men ifølge rygterne vil telefonen endelig blive officiel under Mobile World Congress. Ifølge læk er der tale om et vaskeægte flagskib – og ikke den mellemvare, som Nokia har holdt sig til siden de “genopstod”. Der tales om en Quad HD-skærm og Snapdragon 845-processor, men den store nyhed er de fem kameraer på bagsiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En lækket video hævder at de fem kameraer kan tage billeder samtidig og derved fange 10x mere lys en end typisk smartphone-sensor. Måske bliver det Nokia, der kan rokke ved Huaweis position som kamerakongen af mobiltelefoner?

 

OnePlus
OnePlus 7-koncept (rendering af Ben Geskin)

OnePlus 5G-telefon

OnePlus har inviteret udvalgte journalister og samarbejdspartnere til drinks og “en smagsprøve på fremtiden”. Og så kan vi jo kun gisne om, hvad det dækker over. 5G lyder som et godt bud, ikke mindst fordi OnePlus-bossen Pete Lau allerede i december fortalte, at OnePlus ville være klar med en 5G-telefon i starten af 2019. Men der er altså ikke tale om en “rigtig” lancering, så hvad det end er kineserne har gang i, så er det produktet altså ikke helt klart endnu.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+
Mobile World Congress

Sony Xperia XZ4

Taler rygterne sandt, vil Sony lancere sin Xperia XZ4 under Mobile world Congress, kun et halvt år efter at XZ3 kom på markedet. Læk hævder, at XZ4 vil få en ualmindelig lang skærm med et format på 21:9. Rygterne siger også, at telefonen får tre kameraer på bagsiden, hvilket vil blive første gang for Sony. Den vil også få en Snapdragon 855-processor og et stort 4.400 mAh batteri. Men ikke 5G-understøttelse.

 

Energizer – 26 nye telefoner

Siger du Energizer? Dem, der laver batterier? Ja, præcis. Firmaet har allerede udsendt en række virkelig billige telefoner, men ifølge rygterne vil de lancere ikke færre end 26 nye modeller under Mobile World Congress. En af dem skulle angiveligt være et batteri med telefonegenskaber – en krabat med 18.000 mAh. Dét lyder vildt, i betragtning af, at de fleste telefoner i dag har mindre end 5.000 mAh.

Gsmarena har også fået fingrene i informationer om en model, der hedder Energizer Ultimate U630S Pop, der angiveligt har to selfie-kameraer i en pop-op-løsning. De skulle kombinere et 16 megapixel kamera med en 2 megapixel dybdesensor.

 

Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 + foldbar telefon

Samsung “snyder” idet de allerede lancerer sine Galaxy S10-modeller i morgen, den 20. februar, fem dage inden Mobile World Congress åbner for dørene. Rygterne siger at der kommer tre modeller: Galaxy S10e, Galaxy S10 og Galaxy S10+ (de ses ovenfor på billedet i omvendt rækkefølge). Dem har vi skrevet samtlige rygter om i denne artikel: Samsung Galaxy S10: Alt vi ved om de nye modeller.

Men Samsung har mere i ærmet. I sidste uge udsendte koreanerne en lille drillevideo, hvor de med teksten “the future unfolds” – fremtiden folder sig ud – lover spændende nyt under Unpacked-eventet i morgen. Den kan vist ikke misforstås: Samsung har en foldbar telefonen med sig til Barcelona.

 

iNPUT er, naturligvis, til stede under både Samsungs Unpacked-event og under Mobile world Congress i Barcelona, så giv os et Like på vores Facebookside, hvis du vil have nyheder fra begivenhederne direkte i dit nyhedsfeed.

 

Back to top button