fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Samsung skal levere 120Hz-skærme til iPhone 13 Pro

Samsung skal levere 120Hz-skærme til iPhone 13 Pro, ifølge det koreanske website – The Elec.

Rygtet lyder nemlig, at Apple vil bruge et LTPO-panel med en højere opdateringsfrekvens på 120Hz, sammenlignet med 60Hz. Apple benytter allerede de strømbesparende LTPO-paneler i Apple Watch. Umiddelbart lyder det dog til, at det kun er iPhone 13 Pro og Pro Max, der bliver udstyret med de hurtige displays.

Artiklen fortsætter efter annoncen

LTPO-teknologi vil resultere i et mere energieffektivt panel, som kan tænde og slukke for enkelte pixels på skærmen. Dette vil gøre en 120Hz opdateringsfrekvens mulig, uden en stor indvirkning på batteriets levetid. Med god sandsynlighed, får iPhone 13 Pro en always-on funktion, ligesom på Apple Watch 6.

“LTPO OLED er nødvendigt for en 120Hz opdateringsfrekvensskærm. Disse paneler leveres udelukkende af Samsung Display.” Lyder det fra The Elec.

Det har i længere tid været rygtet, at iPhone 13 endelig ville få et 120Hz display. Apple har desuden brugt 120Hz paneler i iPad Pro siden 2017. Nu må det også være på tide at iPhone tager springet.

Mange Android-telefoner er for længst hoppet med på bølgen, og flere billigere mellemklasse-telefoner er endda udstyret med 90Hz- eller 120Hz skærme.

Et andet rygte går også på, at iPhone 13-serien får et mindre “notch”, hvilket bliver den første reelle ændring til TrueDepth-kameraet, siden introduktionen i iPhone X.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Samsung Galaxy Z Fold 3 er udstyret med kamera under skærmen

Back to top button