×
Guides

Satellit roaming kan koste kassen – sådan undgår du en enorm regning!

Som vi beskriver i denne artikel, har SAS netop lanceret muligheden for at tale i telefon og sende SMS’er på deres restaurerede og nye fly. Men det kan blive en vanvittigt dyr fornøjelse, og hvis du ved at du aldrig vil bruge tjenesten kan det være en fordel at slå satellit roaming fra, hvis det overhovedet er muligt. Vi har været i kontakt med de fire store udbydere – her er, hvad de siger om satellit roaming:

group-three4

3 foreslår, at man simpelthen slår roaming på satellit fra i selvbetjening – altså under “mit 3” – hvis man vil undgå ubehagelige overraskelser.

  1. Log ind på “Mit 3”
  2. Vælg “Mine oplysninger”
  3. Nederst til højre finder du “Spærring på skibe og fly”, hvor du kan slå funktionen fra.

 

telenor_horizontalni

Hos Telenor er der ikke direkte en mulighed for at slå roaming på satellit fra, men pressechef Anne Faigh Rydell opfordrer til, at kunderne orienterer sig på Telenors hjemmeside. 

yousee-logo-2Yousee tilbyder ikke, at man specifikt kan slå satellit roaming fra, så her skal du slå roaming helt fra, hvis du vil være sikker på ikke at få nogen ubehagelige overraskelser.

telia-logo-1Hos Telia har man valgt helt at fjerne muligheden for data roaming via satellit – simpelthen fordi kunder uden at vide det har været på roaming netværk og derefter har fået enorme regninger.

Telias pressechef, Rasmus Avnskjold, oplyser dog, at det er muligt at få aktiveret tale og SMS via satellit.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.