NetflixTophistorie

Her er de 10 mest sete film på Netflix nogensinde

De ti meste sete film på Netflix nogensinde er en spøjs samling. Har du set dem alle eller har du overset en enkelt eller to?

I det overflødighedshorn af tv-serier og film, der er Netflix, er der naturligvis også vindere og tabere. Taberne hører man sjældent om, men Netflix fortæller gerne om de 10 mest sete film på Netflix gennem alle tider. Og det er en spøjs blanding af action, gys, humor og drama.

Pudsigt er det, at Zack Sniders Army Of The Dead, der havde premiere for bare fire-fem uger siden allerede har sneget sig ind på Top 10. Endnu mere pudsigt er det, at en kolossal titel som Martin Scorseses The Irishman ikke har formået at entre listen. Eller David Finchers Mank, for den sags skyld (men den er altså også arty-farty).

Netflix har med sine algoritmer naturligvis luret at Army Of The Dead er et potentielt kæmpehit, hvorfor de allerede har bestilt en efterfølger, eller rettere en prequel, der skal instrueres af Schweighöfer, der følger hans filmkarakter Ludwig Dieter. Den kommer senere i år. Så har stakkels Zack, der brændte nallerne på HBO’s Justice League: The Snyder Cut, da fået en smule oprejsning.

Top 10’en herunder er baseret på tal fra Netflix – og de fortæller at det er aggregerede tal for de lande, som Netflix er lanceret i. Så uden yderligere snik, snak her er de 10 mest sete film på Netflix – har du set dem alle?

1. Extraction (99 millioner)

Medvirkende: Chris Hemsworth, Sam Hargrave, m.fl.

2. Bird Box (89 millioner)

Medvirkende: Sandra Bullock, m.fl.

3. Spenser Confidential (85 millioner)

4. 6 Underground (83 milioner)

5. Murder Mystery (83 millioner)

Medvirkende: Adam Sandler, Jennifer Aniston, m.fl.

6. The Old Guard (78 millioner)

Medvirkende: Charlize Theron, m.fl.

7. Enola Holmes (76 millioner)

Medvirkende: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, m.fl.

8. Project Power (72 millioner)

Medvirkende: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, m.fl.

9. The Midnight Sky (72 millioner)

Medvirkende: George Clooney, Felicity Jones, m.fl.

9. Army Of The Dead (72 millioner)

Medvirkende: Dave Bautista, Hiroyuki Sanada, m.fl.

Ja, der er to nummer 9 – det skyldes, at de i øjebliket ligger “lige” og deler 9/10-pladsen. Og ja, Project Power er også “kun” vist 72 millioner gange, men åbenbart 72 millioner og én gang, for den har Netflix i hvert fald placeret på ottendepladsen.

For nemhedens skyld er her er mere overskuelig oversigt:

  1. Extraction (99 millioner)
  2. Bird Box (89 millioner)
  3. Spenser Confidential (85 millioner)
  4. 6 Underground (83 millioner)
  5. Murder Mystery (83 millioner)
  6. The Old Guard (78 millioner)
  7. Enola Holmes (76 millioner)
  8. Project Power (72 millioner)
  9. The Midnight Sky (72 millioner)
  10. Army of the Dead  (72 millioner)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.