fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Her er de første formodede billeder af Galaxy Tab S8-serien

En række formodede billeder af Samsung Galaxy Tab S8 og S8 Ultra er dukket op, inklusiv specifikationer.

På Twitter har @OnLeaks fremvist en række billeder af Galaxy Tab S8 og S8 Ultra, samt specifikationer for de to tablets. Lad os tage et nærmere kig på dem:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra forventes at få en stor 14,6″ OLED-skærm med 120Hz opdateringsfrekvens, hvilket også tidligere var rygtet. Læs mere om dette her: Rygte: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra får en stor 14,6″ OLED-skærm.

Billederne afslører desuden også, at S8 Ultra har et lille “notch” på fronten af skærmen, samt meget smalle kanter. Bagsiden minder en del om Tab S7-serien, med en magnetisk stribe der kan holde en S-pen.

Drivkraften forventes at blive en Snapdragon 898-chip eller Samsung Exynos 2200. Batteriet er på hele 11.500 mAh med understøttelse af 45W hurtigladning.

Samsung Galaxy Tab S8

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lillebroren til S8 Ultra får et fysisk mindre design, med en skærm 11″. Skærmen er ikke af OLED-typen, men i stedet IPS (LCD) med 120Hz. Galaxy Tab S8 har desuden ikke et notch, ligesom S8 Ultra.

Tab S8 forventes at blive udstyret med en Snapdragon 888-chip samt 8GB RAM og 138GB lagerplads. Batteriet er på 8.000 mAh ligeledes også med mulighed for 45W hurtigladning.

Lancering

Samsung Galaxy Tab S8 og S8 Ultra forventes at blive lanceret engang i starten af 2022. Dette er dog ikke blevet bekræftet af Samsung.

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+


Læs også: Google klar med to nye telefoner: Pixel 6 og Pixel 6 Pro

Back to top button