GadgetsTophistorie

Her er den nye Sonos | Ikea Symfonisk bordlampe

Nu står en Ikea-medarbejder igen til en skideballe. Den endnu ikke annoncerede Symfonisk Bordlampe er ude på Ikeas hjemmeside.

Så er den gal igen. For anden gang i år har en ivrig Ikea-medarbejder lagt ting på hjemmesiden, der ikke burde være der. Endnu. Det skete i juni, inden lanceringen af Sonos | Ikea Symfonisk Billedramme. Nu er det en Ikea-medarbejder i Portugal der står til skidebalde for at have lækket den nye udgave af Symfonisk Bordlampen.

Den er ikke engang annonceret endnu, men vores gæt er, at det kommer til at ske inden for de næste to uger.

Lampen har fået en ordentlig tur gennem designmøllen. Den er også blevet “splittet op”, så man nu køber lampefoden / højttaleren for sig og lampeskærmen for sig. Der er to forskellige lampeskærme; en i glas og en i stof.

Både lampen og skærmene vil kunne fås i hvid og sort. Det ser også ud til, at Ikea har fjernet både den ret dominerende volumenknap og den besynderlige “underskål” fra den første model.

En god nyhed er, at Symfonisk Bordlampen bliver billigere end den første model – selv om man nu skal købe to dele. Selve lampefoden står nemlig til 129 euro (960 kroner) mens stof- og glasskærmene koster henholdsvis 20 og 30 euro (150 og 223 kroner). Til sammenligning koster den nuværende model 1.699 kroner.

Det er en Reddit-bruger, der har spottet den nye Symfonisk Bordlampe og delt billederne, men hans opslag er siden slettet. Billederne har dog nået at sprede sig på blandt andet Twitter.

Fik du ikke læst dem i første omgang, kan du finde vores anmeldelser af Sonos | Ikea Symfonisk Bordlampe og Sonos | Ikea Symfonisk Billedramme her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.