Elbiler

Her er detaljerne om den prisvenlige MG ZS EV

Om en måned kommer MG tilbage til Danmark i form af den elektriske crossover MG ZS EV og nu har importøren delt detaljerne om bilens udstyrsniveau.

Som det vil være læsere af dette medie bekendt, genopstår det klassiske MG-mærke i Danmark – og det endda med den 100 procent elektriske crossover-model MG ZS EV, der som den eneste B-SUV model har opnået en 5-stjernet Euro NCAP rating.

Modsat andre elbiler lover importøren Nellemann, at der ikke er ventetid på bilen. Den vil være tilgængelig med omgående levering i fem lakfarver og to unikke udstyrsvarianter, nemlig Comfort og Luxury, når den sættes til salg i Danmark om præcis 32 dage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Efterspørgslen på elbiler er stadigt stigende, men ventetiden lang. MGs elbil er tilgængelige fra et stort lager i Holland, så de er ikke længere end en enkel transport væk. Og kan derfor leveres med det samme. De første biler er på vej – og vi glæder os til at sende de første MG ZS EV på gaden. Har man et ønske om at kunne køre på sommerferie i en elbil, er der bestemt en mulighed her, lover direktør for Nellemann Gruppen; Mogens Lyngsø.

Samme bil – to varianter

Grundkonfigurationen på de to varianter er ens; en 44,5 kWh batteripakke giver bilen en rækkevidde på op til 263 kilometer mellem opladninger (WLTP). Den har en 105 kW motor, der giver den en tophastighed på 140 km/t og en acceleration fra nul til 100 km/t på 8,2 sekunder. 

Bilen kan oplades med op til 6,6 kW hjemme i garagen, mens den understøtter hurtigladning på op til 80 kW ude i verden. Modellen er ganske rummelig – med god plads på både første og anden sæderække og et fint bagagerum på 470 liter.

MG ZS EV er som standard udstyret med bl.a. 16” alufælge, nøglefri betjening med start/stop knap, aircondition, LED kørelys, tågelygter i bag, halogen projektionsforlygter, parkeringssensor i bag, tagræling, multijusterbart læderrat, el-justerbare og el-foldbare sidespejle med varme og komfortblink, ECO driving-mode selection, regenererende bremsesystem og 40:60 split-bagsæder.

Interiøret inkluderer en 8-tommer touchskærm med navigation og Apple Carplay (forberedt til Android Auto), Bluetooth, 3 USB-stik, DAB+ og fire højtalere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Luxury modellen er opgraderet med 17” alufælge, regnsensor, varme i forsæder, panorama glastag, bakkamera med dynamisk guide og to ekstra højtalere.

Hvad med prisen ..?

Så mangler vi bare en pris, men den er Nellemann endnu ikke klar til at give os. I en nyhedsmail skriver de, at MG ZS EV bliver “en af de mest prisvenlige nye elbiler på markedet”.

I Tyskland og Holland er bilen prissat til henholdvis 30.000 og 31.000 euro, hvilket er i omegnen af 224.000 til 231.000 danske kroner.

Nellemann fortæller, at de har planlagt et Åbent Hus-arrangement, hvor bilen vises frem, i en af de første weekender i juni.

Back to top button