×
ElbilerTophistorie

Her er de danske priser på MG Marvel R

MG Marvel R kan forudbestilles nu til priser fra 349.999 kroner. Den forventes leveret inden sommerferien næste år.

Det kinesisk ejede MG Motors har i dag løftet sløret for sine elbilsplaner for det kommende år – og har samtidig disket op med priserne. Først og fremmest på topmodellen MG Marvel R, der forventes leveret i andet kvartal næste år, men også med prisindikation på verdens første elektriske stationcar, MG 5. Den bliver overraskende nok billigere end MG ZS EV, der i øvrigt også kommer i en ny faceliftet udgave med nyt design og længere rækkevidde.

Der produceres tre forskellige udgaver af Marvel R, men som det ser ud i øjeblikket, er det kun de to af dem, der kommer til Danmark. Den billigste variant vil ikke kunne fås. Det betyder, at prisen på Marvel R starter ved 349.999 kroner.

Til den pris får man den baghjulstrukne Luxury-udgave med en rækkevidde på op til 402 kilometer (WLTP) og en acceleration fra 0-100 km/t på 7,9 sekunder. For 379.999 kroner kan man få Performance-udgaven, der har firehjulstræk og en rækkevidde på op til 370 kilometer (WLTP).

ModelRækkeviddeAcceleration 0-100km/tStartpris
MG Marvel R Luxury402 km WLTP7,9 sekunder349.999 kr.
MG Marvel R Performance370 km WLTP4,9 sekunder379.999 kr.

MG Marvel R Electric kan allerede nu bygges og bestilles via MG Motors danske hjemmeside. Den vil kunne ses i MG’s Brand Stores fra sidst i oktober. Dem er der p.t. seks af herhjemme.

Facelift af MG ZS EV

MG ZS EV
Den nye MG ZS EV.

MG Motors kunne ved samme lejlighed fortælle, at de er klar med en ny udgave af MG ZS EV. Den faceliftede udgave har fået nyt design og, endnu vigtigere, længere rækkevidde. Man vil kunne vælge mellem to batteripakker, hvor selv standardudgaven har større batteri end dagens model.

Hjemmeopladningen (AC) er også forbedret, idet den nu kan håndtere 3-faset 11 kW. Den nuværende kan maksimalt håndtere 6,6 kW. Der blev ikke oplyst nogen informationer om hurtigladning, ud over at bilen vil kunne oplades “fra 30 til 80 procent på en halv time”.

Den nye MG ZS har, ifølge MG, fået bedre navigation og infotainmentsystem. Den er også blevet koblet på MG’s nye MG iSmart platform, der gør det muligt at tilgå bilen via en app. De endelige danske priser er ikke ude endnu, men euro-priserne er frigivet.

Den nye MG ZS EV vil være klar senere i oktober, loves det. I skrivende stund er MG ZS helt forsvundet fra den danske hjemmeside, men det skyldes sandsynligvis blot, at informationer og priser opdateres.

ModelBatteriRækkeviddeStartpriser
MG ZS EV Comfort50 kWh320 km (WLTP)30.990€ / 230.000 kr.
MG ZS EV Luxury70 kWh440 km (WLTP)34.990€ / 260.000 kr.

MG 5 – en billig stationcar

MG 5
MG 5 – verdens første elektriske stationcar.

Sidst, men ikke mindst, satte MG Motors også prisønske på MG 5, der bliver verdens første elektriske stationcar. Ønsket er, at den vil få en startpris på under 30.000 euro (223.000 kroner) og overaskende nok bliver det altså den billigste af MG’s elbiler.

Lige som ZS EV kommer MG 5 i to udgaver; en Standard Range og en Long Range. Den vil kunne rumme mellem 479 og 1.367 liter i bagagerummet. Ligesom MG Marvel R og ZS EV vil den være udrustet med app-muligheder via MG iSmart-teknologien.

Den forhjulstrukne MG 5 er udrustet med en motor, der leverer 115 kW (156 heste) og et moment på 260 Nm. Den vil i første omgang komme i en udgave med 61,1 kWh batteri og en rækkevidde på 400 km (WLTP). Senere kommer den også i en billigere udgave med 50,3 kWh batteri og en rækkevidde på 320 km (WLTP).

Også MG 5 kan hjemmelades med 3 faser og 11 kW.

MG Motor forventer at bilen vil kunne beses i MG Brand Stores i løbet af første kvartal næste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.