ElbilerTophistorie

Billigere MG ZS med mindre batteri på trapperne

Den nye MG ZS Standard Range har mindre batteri og langsommere opladning. Til gengæld slipper du billigere ved kasseapparatet.

MG har en ny variant af ZS EV modellen på vej mod Danmark. Der er tale om en ny billigere modelvariant med en Standard Range batteripakke på 51 kWh og en rækkevidde på op til 320 kilometer (WLTP). Til sammenligning har den eksisterende Long Range-udgave et batteri på 69,9 kWh og en WLTP-rækkevidde på op til 440 kilometer.

Hvad værre er, så er opladningen bare 1-faset (3,7 kW) på de nye Standard Range modeller. Det havde MG ellers fået gjort op med, via sit facelift af modellen i efteråret. Kan man leve med det (= sjældent køre langt), kan man spare sig til 25.000 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lige som de øvrige ZS-udgaver fås den nye Standard Range i tp udstyrsvarianter, nemlig Comfort og Luxury. Udstyrsniveauet på Comfort og Luxury er det samme i den nye Standard Range variant som i den nuværende Long Range udgave, fortælles det. Det tæller blandt andet panoramasoltag, trådløs opladning af mobilen og 260-graders kamera.

Dermed er der nu seks varianter af MGZS EV at vælge mellem fremadrettet. Det er:

  • ZS EV Standard Range 51 kWH Comfort 6,6 kW: kr. 264.999
  • ZS EV Standard Range 51 kWH Luxury 6,6 kW: kr. 284.999
  • ZS EV Long Range 69,9 kWH Comfort 6,6 kW: kr. 284.999
  • ZS EV Long Range 69,9 kWH Luxury 6,6 kW: kr. 314.999
  • ZS EV Long Range 69,9 kWH Comfort 11 kW: kr. 289.999
  • ZS EV Long Range 69,9 kWH Luxury 11 kW: kr. 319.999

De første MG ZS EV Standard Range er allerede på vej til Europa med skib, og forventes at være klar til levering i Danmark medio august, fortæller MG. Det komplette modelprogram kan ses på MGs hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.