×
Elbiler

Her er elcyklen med 200km rækkevidde: Fuell Fluid

Elcyklen er kommet for at blive - Fuell Fluid er cyklen med den hidtil længste rækkevidde

En tidligere Harley-Davidson ingeniør har lavet et startup med en elektrisk cykel der er lidt ud over det sædvanlige. Den vil nemlig kunne køre op til 200 km på en enkelt opladning, og den rækkevidde kan endda udvides ved at du selv træder lidt i pedalerne undervejs. Den nye elcykel er døbt Fuell Fluid.

Til salg fra i dag

Cyklen, der er til salg fra i dag på Indiegogo har to batterier med tilsammen 1008Wh, hvilket altså skulle give den lange rækkevidde. Du kan også vælge bare at udstyre den med et enkelt batteri og dermed spare lidt. Batterierne kan tages ud og lades separat, og du kan eventuelt opgradere eller udskifte dem senere – ligesom du kan tilføje et batteri hvis du har købt cyklen med et enkelt.

Op til 45 kilometer i timen

I Europa vil cyklen komme i en version kaldet Fuell Fluid 1 med 250W – som udmønter sig i en tophastighed på 25km i timen. Der er også en 1S model, som vil kunne nå op til 45km/t. Der er indbyggede lygter, så i det mindste skal man ikke investere i andet tilbehør end en hjelm – og det er nok fint, for cyklen er dyr nok endda.

En dyr fornøjelse

Prisen på Fuell Fluid er ca. 22.000 for den mindste version, der har en rækkevidde på omkring 100km. Hvis du vil have et større batteri må du slippe ca. 24.800 kr. Hvis du allerede nu køber cyklen er det dog nogle lidt andre priser:

Dual batteri: Ca. 17.400 kr.

Single batteri: 15.400 kr.

Men med 200 kilometers rækkevidde vil det formentlig være en cykel der appellerer til pendlere og andre, der har brug for ekstra rækkevidde – og så er prisen måske ikke helt urealistisk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.