×
Disney+Tophistorie

Her er november-nyhederne på Disney+

Lego forsøger sig med en Star Wars Holiday Special. Lad os håbe de har bedre held end George Lucas. Her er november-nyhederne på Disney+.

Så er Disney klar med en liste over november-nyhederne på Disney+ streamingtjenesten – og det er tydeligt at se, at julen nærmer sig. En af de “store” titler er Lego Star Wars Holiday Special og der er noget at leve op til. Eller rettere; noget at undgå. George Lucas egen Star Wars: The Holiday Special, der kom i 1978, er blevet kendt af fans som et decideret fejlskud.

I Lego-versionen genforenes Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose og droider “til en glædelig fest på Livsdagen”. Rey tager af sted på et nyt eventyr sammen med BB-8 for at opnå en dybere forståelse af Kraften.

I et mystisk Jedi- tempel bliver hun kastet ud i et eventyr på tværs af tidslinjer gennem forskellige øjeblikke fra Star Wars’ filmiske historie, hvor hun kommer i kontakt med Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan og andre ikoniske helte og skurke fra alle ni film i Skywalker-sagaen. Men når hun tilbage i tide til Livsdagsfesten, og lærer hun den sande betydning af julestemning? Lego Star Wars Holiday Special kan ses fra den 17. november, men der i skrivende stund ikke nogen trailer ude, så du må nøjes med et billede mere …

november-nyhederne på Disney+
Still fra Lego Star Wars Holiday Special.

En anden serie, som undertegnede ser frem til på november-menuen, er Muppets Now. Det er det første originale Muppets-show på Disney+ og serien, der er på seks afsnit, laves uden manuskript, så der er lagt op til impulsive løjer i det efterhånden 40 år gamle univers.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

I sæsonen på seks episoder skynder Scooter sig af sted for at nå sine leveringsdeadlines og uploade den helt nye Muppet-serie til streaming. Afsnittene skal afleveres nu, og han er nødt til at navigere gennem alskens forhindringer, distraktioner og komplikationer, som resten af Muppet-banden kaster efter ham. Muppets Now får premiere fredag den 6. november. Her er en smagsprøve:

En tredje serie, der er baseret på ældre karakterer, er Mickeys Vidunderlige Verden. Det er en helt ny serie af animerede kortfilm og den får premiere på Mickeys fødselsdag, onsdag den 18. november. I serien drager Mickey, Minnie, Anders, Andersine, Fedtmule og Pluto ud på deres største eventyr til dato. De skal “navigere gennem en vild og skør verden fuld af overraskelser, hvor Disney-magien gør det umulige muligt”.

november-nyhederne på Disney+
Fra Mickeys Vidunderlige Verden.

Derudover fremhæver Disney selv sin animerede genfortælling af Lady og Vagabonden fra 1955, hvor en forkælet hund og en hård, men elskelig, herreløs hund drager ud på et uventet eventyr. Traileren kan ses herunder.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Her er den komplette liste over november-nyhederne på Disney+:

Titel:Premiere:
Artemis Fowl6. november
Familien Proud (sæson 2)6. november
Muppets Now6. november
Oil Spille of the Century6. november
Jorden Kalder Ned13. november
Noelle13. november
Yo, Min Ven Er Et Spøgelse13. november
Sært Men Sandt13.november
Trulliland ( sæson 1)13. november
Inside Pixar13. november
Lego Star Wars Holiday Special17. november
Mickeys Vidunderlige Verden18. november
Lady Og Vagabonden20. November
Marvel’s 616 (sæson 1)20. november
The Real Right Stuff20. november
Phineas og Ferb: Mission Marvel20. november
Marvel Rising: Band-kampen20. november
Black Beauty27. november
Ultimate Supercar (sæson 1)27. november
Hemmelighederne i Zoo (sæson 2)27. november
Far from Home: The Adventures of Yellow Dog27. november
Marvel Rising: Spøgelsesjagt27. november
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.