×
ElbilerTophistorie

Her er priserne på den nye Mercedes EQE SUV

Den nye Mercedes EQE SUV forventes lanceret hos de danske Mercedes-Benz forhandlere i løbet foråret. Startprisen bliver 776.000 kroner.

I efteråret kunne Mercedes-Benz løfte sløret for en ny model i EQ-familien af fuldt elektriske modeller. Den nye Mercedes EQE SUV skal kombinere sportslig dynamik og luksuriøs komfort fra EQE med de praktiske egenskaber i et rummeligt SUV-format.

Den nye EQE SUV forventes lanceret hos de danske Mercedes-Benz forhandlere i løbet foråret. Allerede nu er det dog muligt at bestille den elektriske SUV, som indledningsvist introduceres i fire forskellige motorversioner.

Indgangsmodellen bliver en EQE SUV 350+ med baghjulstræk, 292 hestekræfter, en rækkevidde på 568 kilometer (WLTP). Den har en startpris på 776.000 kroner.

Næste trin er en EQE SUV 350 4Matic med firehjulstræk, 292 hestekræfter og en rækkevidde på 541 kilometer til 810.000 kroner. Og dernæst EQE SUV 500 4Matic med firehjulstræk, 408 hestekræfter og en rækkevidde på 543 kilometer til 1.067.000 kroner.

Også den ekstra potente Mercedes-AMG EQE SUV 43 4Matic finder vej til Danmark. Denne version stiller med firehjulstræk, 476 hestekræfter, en rækkevidde på 468 kilometer – og en lanceringspris på 1.290.000 kroner.

Advanced Plus udstyrspakke ombord i alle varianter

Alle udgaver af Mercedes EQE SUV stiller med en velspækket pakke af standardudstyr, kaldet Advance Plus. Den indeholder blandt andet infotainmentsystemet MBUX med Navigation Premium og dansk stemmestyring. Førerassistentpakke med DISTRONIC adaptiv fartpilot og Blind Spot Assist. KEYLESS-GO-startfunktion, LED High Performance-forlygter med adaptiv fjernlysassistent, 20-tommer letmetalfælge i 5-eget design samt Electric Art interiør og eksteriør.

Mercedes-AMG EQE 43 4Matic kommer som standard med den sportslige udstyrspakke AMG Advance Plus, som, udover udstyret i Advance Plus-pakken, blandt andet byder på AMG eksteriør og interiør, multifunktionssportsrat med flad bund samt 20-tommer AMG letmetalfælge i 5-eget design.

Mulighed for tilkøb af 22 kW (AC) onboard-lader

Opladning af den nye elektriske SUV foregår som standard med 11 kW (AC) eller lynladning op til 170 kW (DC), som giver op til 220 kilometer rækkevidde på 15 minutter. Det er desuden muligt at tilkøbe en 22 kW (AC) onboard-lader som ekstraudstyr til alle versioner.

Og så kan den nye Mercedes EQE SUV i øvrigt trække op til 1.800 kilo afhængig af variant.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.