Fremtidens Hjem

Her er priserne på Ikeas elektriske rullegardiner

Ikea Kadrilj og Fyrtur kommer de elektriske rullegardiner til at hedde. De kommer i handelen til februar til særdeles konkurrencedygtige priser.

Allerede for et par måneder siden skrev vi om, at Ikea havde planer om at lave elektriske rullegardiner, der kan integreres i Trådfri-serien, men nu er der kommer både modeldetaljer og priser. Det er svenske Teknikveckan, der har fået fingre i informationerne, og de fortæller at der kommer to forskellige udgaver; Ikea Kadrilj er et traditionelt elektrisk rullegardin, mens Ikea Fyrtur er et elektrisk mørklægningsgardin.

Prisen for gardinerne vil være mellem 99,95 euro og 139 euro alt efter gardinets længde. I danske priser er det 750 kroner og 1.050 kroner og det må sige at være temmelig konkurrencedygtige priser, hvis man sammenligner med lignende systemer fra andre producenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Det ser ud til, at oplysningerne stammer fra Holland. Foto fra Teknikveckan.

Okay Google, sænk mine rullegardiner

Som nævnt ovenfor er rullegardinerne kompatible med Ikea Trådfri-serien af intelligent belysning, som vi har testet her. Det betyder, at de vil kunne betjenes via både fjernbetjening og via mobiltelefonen. Det betyder også, at de gardinerne vil kunne integreres med de digitale assistenter Siri (via Apple HomeKit), Google Assistant og Amazon Alexa.

Vil du have flere nyheder om det intelligente hjem direkte i dit nyhedsfeed, så giv os et Like på vores Facebook-side!

Kilde
Teknikveckan
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.