fbpx

 

 

 

 

Gadgets

HP-mobil med B&O-lyd

Microsoft har fået en ny partner, der bygget Windows-mobiler. HP har, i forbindelse med Mobile World Congress, meldt sig ind i mobilkampen igen, med en Windows 10-baseret phablet. HP Elite X3 er udrustet med en Snapdragon 820-processor, der gør mobilen til den kraftigste Windows 10-enhed på markedet i dag; en god nyhed for dem, der ved hjælp af Windows Continuum-funktionen, vil bruge X3 som ekstra computer.

2016_0223_hpdock

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til formålet lancerer HP også sin egen udgave af Microsoft Display Dock – i HPs udgave hedder den HP Desk Dock (billede ovenfor, red.) – der forbinder mobilen med skærm, mus, tastatur, netværk m.m. Docken vil blive solgt som ekstraudstyr. HP lancerer ligeledes Mobile Extender, der er en “tom” notebook-skal som telefonen kan drive.

HP ankommer med stil, for Elite X3 har mildest talt imponerende specifikationer. Ud over 2,15 Ghz processoren byder den på en 5,9 tommer stor AMOLED-skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels, 4 gigabyte RAM, 64 gigabyte lagerplads og et 16 megapixel kamera (plus 8 megapixel på fronten, red.). Den har både iris- og fingeraftryksscanner, plads til to SIM-kort og et voldsomt batteri på 4150 mAh. Batteriet kan lynoplades via USB-C stikket ved hjælp af Quick Charge 3.0-teknologien – og så er der i øvrigt trådløs opladning som en ekstra bonus.

Læg dertil et lydmodul, der er leveret af danske B&O. Der er på alle måder tale om et flagskib.

Desværre må vi vente med at få en pris på herligheden, der efter planen rammer danske butikker i løbet af juni måned. Prisen vil, ifølge HP, blive offentliggjort tættere på lanceringen.

I slutningen af 1990’erne og starten af årtusindet dominerede HP markedet for såkaldte PDA’er med sin Windows-baserede IPaq-serie. Det er første gang siden da at HP har leget med Windows på mobile enheder – de forsøgte sig tidligere med et par Android-baserede smartphones.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button