×
Gadgets

Huawei: Nye mobiler får en uges batterilevetid

Du kan godt begynde at glæde dig. Om tre til fem år kan du glemme alt om natlige opladninger af mobilen, for på bare fem minutter får den energi nok til at holde på strømmen i en uge. Det mener i hvert fald Chung Chuai, der er chef for mobilafdelingen hos kinesiske Huawei.

– De seneste år har markedet gjort store fremskridt med både kameraet, kommunikationen og skærmen, men batteriteknologien halter bagefter. Derfor har vi investeret masser af research i forbedringen af batteriteknologien og jeg håber, at vi inden for tre til fem år vil kunne opnå en batterilevetid på en uge, siger Chung Chuai i et interview med iNPUT.

Chuai er en mand, man bør lytte efter. Huawei er verdens tredjestørste producent af mobiltelefoner og har mere end 70.000 ingeniører, der arbejder dag og nat på at skubbe udviklingen fremad. Hvis han tør komme med så konkret en spådom, så må de være nået et godt stykke af vejen.

iNPUT har besøgt Huaweis hovedkvarter i den kinesiske by Shenzhen, der ligger tæt ved Hong Kong. En by, der på bare 30 år er vokset fra få tusinde indbyggere til mellem 15 og 25 millioner, alt efter hvor meget af oplandet, der tælles med.

Vi fik en snak med både Chung Chuai og pressechefen Joe Kelly om Huawei og firmaets fremtidsplaner. Se med ovenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.